Shkarko Counter Strike 1.6

Shkarko Counter Strike 1.6

Counter-Strike loja më e mirë revole në histori. Lojë shumë e vjetër, por më popullore lojë revole sepse si gamer keni nevojë për aftësitë e miut për të shkuar radhë # 1 !!

Për ata që luajnë së pari, unë do të bëj një përshkrim të shkurtër se si të Shkarko Counter Strike 1.6 lojë.

Counter-Strike është një FPS (First Person Shooter) i zhvilluar nga Valve ku dy skuadra duhet të luftojnë secilin për të arritur qëllimet. Skuadrat do të ndahen në Terroriste dhe Anti-Terroriste dhe për të arritur qëllimet që ata duhet të vendosin ose çaktivizojnë boms ose të mbajnë pengjet respektivisht t’i shpëtojnë ato.

Në fillim të çdo raundi, ju blini armë, granata, forca të blinduara, skautër, kit çaktivizimi bombë dhe shumë më tepër.

Gjithashtu do t’ju duhet para për t’i blerë ato, por ju do të duhet të arrini qëllimet tuaja për të fituar më shumë para për të blerë armë më të mira.
Shkarko Counter Strike 1.6

Shkarko Counter Strike 1.6

Madhësia e lojës është e vogël rreth 200MB megjithatë pas instalimit ju do të duhet hapësirë ​​550mb në HDD.
Ajo që ne pyesim për Counter Strike, është se ajo mund të luhet në internet në internet me shokun tuaj në rrjetin LAN.

Counter-Strike 1.6 2019 u përditësua. Luaj versionin më të ri në Windows 7 ose Windows 10 sepse versioni i vjetër i lojës nuk funksionoi në versionin e ri të sistemit operativ

Pasi ta shkarkoni Counter Strike 1.6, klikoni mbi gjeni serverat dhe do të shfaqet një listë me serverat cs 1.6, shumë mods si respawn, furien, mumje, paintball etj.
Ky version përfshin disa nga hartat më të mira të grevës counter:

* de_dust

* de_nuke

* de_train

* de_inferno

* awp_india dhe më në fund fy_snow – hartën funniest të të gjitha!

Me kalimin e kohës, loja Counter Strike ka krijuar kulturën e vet, e përbërë nga lojtarë profesionistë të organizuar në klanet CS 1.6 dhe ligat. Më pjellorja e tyre fiton përfitime të qëndrueshme financiare nga pasioni i tyre për këtë lojë.

Ne do të ofrojmë një lidhje për të shkarkuar lojën: Kliko për të filluar shkarkimin
Ju mund të vizitoni faqen zyrtare të lojës këtu: store.steampowered.com
Video Tutorial se si të Shkarkoni dhe Instaloni Counter Strike: