Изтегляне Counter Strike 1.6

Counter-Strike най-добрата игра със стрелба в историята. Много стара игра, но най-популярната шутър игра, защото като геймър имате нужда от умения с мишката, за да отидете на ранг # 1 !!

За тези, които играят първи, ще направя кратко описание как да изтеглите Counter Strike 1.6 игра.

Counter-Strike е FPS (Шутър от първо лице), разработен от Valve, където два отбора трябва да се борят всеки за постигане на целите. заложници съответно ги спасяват.

В началото на всеки кръг, вие купувате оръжия, гранати, броня, разузнавач, комплект за обезвреждане на бомби и много други.

Също така ще ви трябват пари, за да ги купите, но ще трябва да постигнете целите си, за да спечелите повече пари, за да купите по-добри оръжия.
Изтегляне Counter Strike 1.6

Изтегляне Counter Strike 1.6

Размерът на играта е малък около 200mb, но след инсталирането ще ви трябва 550MB пространство на HDD.
Това, което се интересуваме от Counter Strike, е, че той може да се играе в интернет онлайн с вашия приятел по LAN мрежа.

Обновен е Counter-Strike 1.6 2019. Възпроизвеждане на най-новата версия в Windows 7 или Windows 10, защото старата версия на играта не работи в новата версия на операционната система

След като изтеглите Counter Strike 1.6, кликнете върху намиране на сървъри и ще се появи списък с cs 1.6 сървъри, много модове като respawn, furien, zombie, paintball и т.н.
Тази версия включва някои от най-добрите карти на насрещната стачка:

* de_dust

* de_nuke

* de_train

* de_inferno

* awp_india и накрая fy_snow – най-смешната карта на всички!

С течение на времето, Counter Strike игра е генерирала своя собствена култура, състояща се от професионални играчи, организирани в CS 1.6 кланове и лиги. Най-плодотворните от тях получават постоянни финансови ползи от своята страст към тази игра.

Ще ви предложим линк за изтегляне на играта: Кликнете, за да започнете изтеглянето
Можете да посетите официалния сайт на играта тук: store.steampowered.com
Видеоурок за изтегляне и инсталиране на Counter Strike: